Mircea Geona dictis


As vrea sa corectez in acest context un fapt vehiculat de Mircea Geona in ultimele zile (vezi blogul dn. Geoana Nicio zi fără un nou atac împotriva lui Mircea Geoană ):
CITAT: “Acum, Ion Iliescu ma face vinovat si de pierderea alegerilor din …2004! Oare gratierea lui Miron Cosma tot Geoana a facut-o?”, mai scrie fostul presedinte al PSD.”
Nu este singurul care sustine aceasta teza. Imi amintesc insa foarte bine ca gratierea lui Cozma a avut loc dupa alegerile prezidentiale din 2004.
Al doilea tur de scrutin s-a desfășurat pe 12 decembrie 2004 iar gratierea lui Cozma de catre președintele Ion Iliescu a avut loc pe 15 decembrie 2004, cu doar câteva zile înainte ca mandatul său de președinte să fie încheiat, dar grațierea a fost revocată în 16 decembrie. Scandalul in presa legat de gratierea lui Cozma a avut loc dupa al doilea tur de scrutin din 2004 asa incat acest lucru nu a avut cum sa influenteze rezultatul alegerilor din 2004. Cred ca din pacate chiar domnul Nastase a sustinut in trecut acest lucru. Pentru respectarea adevarului istoric fac aceste precizari.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: